01. Vaatwas Techniek

Stralende, schone glazen en borden zijn uw visitekaartje. Een van de belangrijkste onderdelen in de professionele keuken die vaak wordt onderschat is professioneel afwassen.

Wij maken uw wasresultaat meetbaar

Geheel kosteloos maakt Zuiver een vaatwasrapport op. We voeren een kwaliteitsmeting van uw wasresultaat uit. We testen of de afgewassen producten ook ‘echt’ goed schoon zijn en controleren de afstellingen. Waar gaat het mis én waarom. Dit trachten we te achterhalen om te kunnen verhelpen. Tevens gaan we uw werkwijze na, wellicht kan deze ook worden aangepast. Hierin kunnen wij u ondersteunen en uw personeel instrueren.

Wasmiddelen

Vaatwastechniek is onze kracht. Doordat wij kennis van vaatwaschemie én van vaatwassystemen hebben, kunnen wij sleutelen aan alle factoren die invloed zijn op een perfecte vaat. Zuiver doet dit door juiste afstemming van waskracht, wastijd, wastemperatuur en chemie. U hebt dus één aanspreekpunt als het om schoon vaat- of glaswerk gaat.

Altijd een schone vaat

Een perfect wasresultaat is onze obsessie. Met diverse soorten, eigen private label wasmiddelen bieden wij, afgestemd op uw machine én situatie de juiste oplossing aan.  Zuiver blijft komen totdat het maximale rendement is behaald!

 

Zuiver let op de kleintjes

Wij stellen uw doseerpomp zichtbaar eerlijk af, waarin een goede hygiëne en een perfect eindresultaat voorop staan. Een eerlijke afstelling levert immers ook een flinke kostenbesparing op qua chemiekosten. Zuiver biedt diverse doseerpompen te koop, maar ook in bruikleen aan.

Interesse in een van onze diensten?

bel mij terug